Sa našim proizvodima bićete uvek ispred konkurencije


Naš uspeh zavisi od uspeha naših klijenata, partnera i zaposlenih.

Proizvodna postrojenja naše kompanije su smeštena u Aranđelovcu, imamo više od 130 zaposlenih i prisutni smo na tržištima Srbije, Balkana, Evrope, Afrike i Latinske Amerike sa tendencijom stalnog rasta inostranih tržišta. Fokusirani smo na brzu proizvodnju i brzu logistiku.

Radi maksimalnog zadovoljenja potreba klijenata Gerovit kompanija konstantno ulaže u inovacije, obuku zaposlenih i novu opremu. Od samog početka kompanija koristi MM, SD, PP, FI CO module poslovnog softvera SAP ERP.

2019-te godine naša kompanija je dobila TÜV SÜD sertifikat kvaliteta (QMS) ISO 9001:2015, upravljanje životnom sredinom (EMS) ISO 14001:2015 i Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu (OHS) ISO 45001:2018


DOBALJAČI

Naši dobavljači su svetski poznati proizvođači DOW, BASELL, SABIC, PLASTICA KRITIS, CABOT, MOL, UNIPETROL, VERSALIS, AMPACET, S-GROUP i drugi garantuju da su sirovine koje koristimo u proizvodnom procesu superiornog i pouzdanog kvaliteta.

Korišćenje mašina i alata poznatih proizvođača kao što su: Reifenhäuser, T.H.E. (Thomas Machines), Arburg, Macchi, Karl Mayer, NGR i drugih obezbeđuje najnoviju procesnu tehnologiju.

Prerađujemo više od 9.000 tona PE materijala godišnje uz širok opseg od 300 i više proizvoda.

Proizvodi

Milioni hektara širom sveta zaštićeni su od sunca mrežama za zasenu i zagrejani ispod niskih tunela. Zahvaljujući malč folijama i odgovarajućim snabdevanjem vodom kroz trake za navodnjavanje postiže se stabilna i bogata proizvodnja. Gotovi proizvodi pakuju se u naše rašel vreće, koje obezbeđuju svežinu i sprečavaju pojavu plesni i truljenja proizvoda.


Misija

Kreiranje konkurentske prednosti za naše korisnike uz pomoć proizvoda prve klase. Kreiramo uspeh svoje kompanije konstantnim osluškivanjem potreba naših klijenata, saradnika i zaposlenih.


Vizija

Postati lider u jugoistočnoj i centralnoj Evropi, koji kupcima brzo isporučuje proizvode najvišeg kvaliteta.